class="headMail" href="mailto:uh!pont!mrofriap!kukac!ofni">E-mail: uh!pont!mrofriap!kukac!ofni Tel: +36 (20) 926 5051

REZGÉSSZIGETELÉS

REZGÉSSZIGETELÉS

A Getzner Werkstoffe szaktekintélynek számít a habosított poliuretán elasztomerek piacán, amelyeket a vasúti szektorban, az építőiparban és a gyáriparban egyaránt alkalmaznak rezgésszigetelésre. A cég, amely a Sylomer® és Sylodyn® anyagok kifejlesztését is jegyzi, több mint 40 év tapasztalattal rendelkezik már a szakmában.
A Getzner anyagaival egész épületekre kiterjedően, de külön épületrészekben is, konkrét létesítmények vagy berendezések (liftek, légkondicionálók, fürdőkádak, szivattyúk, stb.) esetében is semlegesíthetőek a rezgések, hozzájárulva ezzel az életminőség javításához.
A poliuretán alapú Sylomer® és Sylodyn® anyagok ideálisak ipari felhasználásra, hiszen sok ipari termék esetében szükség van nagy teherbírású, rugalmas alkotó-elemekre.
Az anyagok bármilyen formában rendelkezésre állnak, és egyszerre jellemző rájuk a nagyfokú rugalmasság és rezgéscsillapító tulajdonság, a kimagasló rugalmas visszaalakulási képesség és a hosszú élettartam..

Előnyök:

Letöltések:

Épületgépészeti berendezések rezgésszigetelése Épületgépészeti berendezések rezgésszigetelése Poliuretán rezgésszigetelő habok Poliuretán rezgésszigetelő habok Akusztika-Sylomer AMC Akusztika-Sylomer AMC

kapcsolódó termékek:

Sylomer termékismertető Sylomer termékismertető Sylodyn termékismertető Sylodyn termékismertető
© 2008 - 2023 Pairform - Minden jog fenntartva