class="headMail" href="mailto:uh!pont!mrofriap!kukac!ofni">E-mail: uh!pont!mrofriap!kukac!ofni Tel: +36 (20) 926 5051

Általános szerződési feltételek

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF. vagy Dokumentum.) Pair-Form Kft. (4028 Debrecen, Nagy Pál utca 18.; Adószám: 12737457-2-09, a továbbiakban: Szolgáltató vagy Webáruház) által üzemeltetett www.pairform.hu oldalon elérhető szolgáltatásainak (a továbbiakban: Szolgáltatás) igénybe vevője (a továbbiakban: Ügyfél vagy Felhasználó vagy Vásárló) általi használatának feltételeit tartalmazza. A Pair-Form Kft., mint a pairform.hu online kereskedelmi portál üzemeltetője fenntartja jogát a jelen Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosítására. A módosításról a Webáruház rövid felhívás formájában tájékoztathatja Felhasználóit, amelyet a pairform.hu erre a célra szolgáló felülete tartalmaz. A módosítást követően a Szolgáltatás használata a jelen ÁSZF módosításának elfogadását jelenti. Az alábbi fogalmak a jelen ÁSZF-ben a következők szerint értelmezendők: Eladó: a Webáruház üzemeltetője, Pair-Form Kft. (4028 Debrecen, Nagy Pál utca 18.; Adószám: 12737457-2-09); Felhasználó: az a természetes személy vagy jogi személy, aki a pairform.hu oldal tartalmához hozzáfér; Ügyfél: az a Felhasználó, aki a pairform.hu oldalon megrendel. Vásárló vagy Fogyasztó: az az Ügyfél, aki a pairform.hu oldalon megrendelést adott le. Az Általános Szerződési Feltételeket letöltheti. A szerződés nyelve magyar. Semmilyen magatartási kódex rendelkezéseinek nem veti alá magát a pairform.hu. Ön a Webáruház használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:

A webáruházat üzemelteti: Pair-Form Kft.

Vevőszolgálat e-mail elérhetőség: posta@pairform.hu

Illetékes cégbíróság: Debreceni Törvényszék Cégbírósága

Web tárhely szolgáltató:

Cégnév: Webdeb Engine Kft

E-mail: bk@webdeb.hu

Cégjegyzékszám: 09-09-022359.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása, a kínált termékek kategória besorolása

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

A rendeléseit az alábbi, hagyományos formában is leadhatja: a posta@pairform.hu e-mail címre küldött elektronikus levél formájában, mely levélben feltüntette a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat: a megrendelő pontos neve, számlázási címe, a szállítás címe (utca, házszám, város és irányítószám), egy telefonszám, amelyen munkatársunk egyeztetni tud a rendeléssel kapcsolatban (a rendelt termékből van-e készleten) valamint adja meg a termék nevét és a kívánt mennyiséget. Továbbá a 06-20-926-5051-es telefonszámon munkaidőben (H-P: 8:00-16:00 óra között, ebédszünet 12-13 óráig) munkatársaink felveszik rendelését.

A megrendelések feldolgozása

Általános teljesítési határidő az ajánlatban kerül meghatározásra.

Szállítás

A gyártó és Webáruház a legnagyobb gonddal csomagolja és adja fel termékeit. Sajnos a legnagyobb precizitás ellenére is előfordulhat rejtett hiba vagy szállításból eredő sérülés. Természetesen a rajtunk kívül álló okból eredő problémákat is kezeljük. Ennek érdekében kérjük tegye a következőket, mert kizárólag az utasítások betartásával tudjuk kezelni a szállítással kapcsolatos panaszokat. Az átvételt követően ellenőrizze a termékek sértetlenségét. A szállító – az Ön kérésére – megvárhatja, amíg kibontja és leellenőrzi, de erre nem kötelezhető. Amennyiben a termék megsérült szállítás közben, összetört, hibás vagy hiányos helyszínen töltsön ki erről egy jegyzőkönyvet. Amennyiben a futár már távozott, akkor keresse fel a helyileg illetékes postahivatalt és kérje a jegyzőkönyv felételét, majd jelezze vevőszolgálatunknak telefonon vagy írásban panaszát. Csakis ennek a jegyzőkönyvnek a megléte esetén tudunk panaszt elfogadni. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban terméket kicserélni, pótolni és reklamációt elfogadni. Kérjük, a leírtak betartását, mivel az átvételt követően a jegyzőkönyv hiányában Ön nem tudja bizonyítani, hogy nem Önnél sérült meg a termék, nem Ön ejtette-e le, törte össze az átvételt követően. A számlán szereplő minden tétel, amit megrendelt, de ha Ön úgy találja, hogy nem érkezett meg minden, erről is jegyzőkönyvet kell készítenie. Ez a hivatalos eljárás eltarthat néhány munkanapig, de vevőszolgálati munkatársaink a gyors és rugalmas ügyintézést képviselik.

 

A rendszerünk minden esetben az Önnek legkedvezőbb szállítási költséget ajánlja fel, amely megköti a fizetési módot is. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető, illetve az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a szállító felvehesse Önnel telefonon a kapcsolatot. A kiszállítás során a termék átadásakor a Vevő (címzett) felel a termék átvételéért.

 

Külföldi címre szállítást lehet kérni. Ebben az esetben a rendeléskor a magyarországi címekre megadott szállítási díj nem érvényes. A szállítási díjról külön árajánlatot adunk. Amennyiben külföldre szállítást kér keressen minket telefonon vagy e-mailben a posta@pairform.hu címen.

Sikertelen kézbesítés

Átvétel elmaradása esetén a megrendelt áru árát a Szolgáltató nem tudja visszafizetni. A megrendelt termék módosítására, változtatására az ajánlatadási időszakban van lehetősége a Vásárlónak. A Vásárló tudomásul veszi, hogy a megrendelt termék egyedi gyártású, annak tovább értékesítése a szolgáltató részéről nem megoldható.

 

A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget banki előre utalással kell kifizetni.

                        Bank neve: K&H Bank Zrt.

                        Tulajdonos: Pair-Form Kft.

Vásárló kijelenti, hogy a megrendelt és teljesített szolgáltatások ellenértékét vissza nem követeli. A Vásárló hibájából történt hibás, téves adatbevitelből, megrendelés elírásból származó károkért a Szolgáltató semmilyen felelősséget, visszafizetést, visszatérítést nem vállal. A hibás adatok megadása miatt keletkezett károkért a szolgáltató felelősséget nem vállal, a bejelentett reklamációkat haladéktalanul kivizsgálja és lehetőségeihez mérten kezeli.

Hibás összeg megadásából eredő problémák kezelése

 

A Webáruház nem forgalmaz olyan terméket, melyre az egyes tartós fogyasztási cikkek jótállására vonatkozó, 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet érvényes. Természetesen minden termékünkre a törvényben előírt szavatosságot vállalunk.

10. Kellékszavatosság

Termékszavatosság

© 2008 - 2024 Pairform - Minden jog fenntartva