class="headMail" href="mailto:uh!pont!mrofriap!kukac!ofni">E-mail: uh!pont!mrofriap!kukac!ofni Tel: +36 (20) 926 5051

Cégünkről

Cégbemutató

„A csend sokszor jó barátunk, olyan luxus, ami többet ér, mint álmaik tárgya.”
Erling Kagge

Vállalkozásunk 2001-ben alakult. Az elmúlt 20 év alatt kizárólag a környezeti zaj elleni védelemre szakosodtunk.

Kezdetben környezeti és munkatéri zajterhelések mérésével foglalkoztunk, majd tevékenységünket folyamatosan bővítettük. Ma már a méréseken kívül szakértői, hatásvizsgálati dokumentációk, igazságügyi szakértői vélemények, sőt zajtérképek készítését is vállaljuk.

A hátunk mögött hagyott két évtized alatt mind megrendelői, mind gyártói és kivitelezői együttműködési kapcsolatrendszert alakítottunk ki. Kapcsolatot építettünk ki a Sylomer és Sylodyn márkanevű rezgésszigetelő anyagokat gyártó Getzner Werkstoffe Gmbh (www.getzner.com) céggel, valamint a szigetelések műszaki megvalósításához szükséges applikációkat kínáló AMC Mecanocaucho (www.amcmecanocaucho.com) gyártóval.

A mai környezettudatos szemléletmód (karbonsemlegesség, mindenek feletti hőszigetelés, szelektív hulladékgyűjtés, újrahasznosítható termékek előállítása stb) mellett még mindig eltörpül a zaj elleni védekezés. A zaj mindenki életét befolyásolja, még azokét is, akik a zajt pusztán egy vállrándítással és már megszoktam mondattal elintézik.

Hisszük és valljuk Erling Kagge gondolatát. Azért küzdünk, hogy a zaj elleni védekezés a környezettudatos élet mindennapos aktív része legyen. Olyan szolgáltatásokat és termékeket kínálunk, mellyel a zaj- és rezgésterhelés hosszú távon megnyugtató módon csökkenthető. Megrendelőinknek szakértői háttértámogatást nyújtunk, segítünk a termékkiválasztásban.

A cég központja ugyan Debrecenben található, de az ország egész területéről várjuk vásárlóinkat.

Három fő profilunk:

Akusztika

Zajcsökkentés szakértés

Rezgésszigetelés

Testhangszigetelés

Kivitelezés

Csendet építünk

A társaságunk az alábbi szolgáltatásokat biztosítja
magas színvonalon:

© 2008 - 2023 Pairform - Minden jog fenntartva